21 rue de la Grotte 6690 Vielsalm België +3280398401 info@benhet.be

Aankomend Pinksterweekend stellen we onze herberg helemaal beschikbaar voor Italiaanse motoren en hun berijders.

Het weekend loopt van vrijdagmiddag/avond tot maandag na het ontbijt, dus min.3 dagen motorrijden.

De verzorging is natuurlijk helemaal in onze handen, met lekker Italiaans eten, homemade limoncello, mooie routes, lekker weer en nog veel meer!

Kosten 3 nachten, half pension. Kamer 190 pp Zaal 175 pp

Laat je lekker verwennen in de Ardennen en boek vandaag nog!

Reservering alleen mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben en Hetty

In dit weekend organiseren we een heerlijk zomers blues weekend.

We hebben voor dit weekend heerlijk weer besteld, zijn druk bezig met blues muzikanten, zodat we lekker buiten kunnen genieten van de Blues muziek.

Zaterdags heb ik voor jullie een route klaarliggen door de mooie Luxemburgs en Belgische Ardennen, zowel op papier als op de GPS.

Natuurlijk verzorgen we hierbij een heerlijke zomers driegangen menu op vrijdagsavond en uitgebreide "erroir" barbecue op zaterdagavond.

Schrijf je in voor dit weekend en laat je onderdompelen in de muziek, de geschiedenis en het typische eten uit het diepe zuiden van Amerika.

Als je meer info hier over wilt, mail dan even met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk zien we jullie dan,
Bendert en Hetty

 

 

 

 

Programma
Vrijdagavond 

TMT Garage Boogie is het beste in live muziek, de drie leden van Boogie brengen hulde aan de pioniers van de oude zuidelijke muziek.

Sinds hun eerste concert geïmproviseerde tot de erkenning, de weg is lang.
Op de gammele planken begonnen, later in grote cafes, festivals en concertzalen.
TMT speelde in de eerste plaats voor de lol en vooral voor jou ...

De invloeden variëren van Dr. FEELGOOD, GEEF STEVIE RAY VAUGHAN buzz tot RORY GALLAGHER Gwin en Ashton.

TMT musik

 

Zaterdagavond

The S.C.A.S. is ontstaan door 4 muzikanten uit 4 verschillende invloeden bij elkaar te brengen, ze spelen een mengeling van Rock 'n roll, Garage rock en Surf rock

De invloed die ze spelen zijn The Cramps, Johnny kidd and the pirates , Link wray , Vince Taylor, The Readymen , Eddy Cochran , The Them, The chantays , Kingsmen , The Monkees , Dick Dale , ...

The S.C.A.S.

 

Al dik 10 jaar organiseer ik een weekend voor meiden, die weten wat rijden is, weten wat voor motor we willen en wat die motor kan en zou moeten kunnen.

Aan de bar wordt dus ook voornamelijk over motoren gepraat en andere aanverwante zaken, zoals vakanties, werk, liefde en kleding.

In de volksmond worden we ook wel scheurmutsen genoemd, maar dat is omdat we ons ook graag als mutsen mogen gedragen en verschrikkelijk veel lol kunnen maken met z'n allen, tijdens de rit op zaterdag, bij aankomst op vrijdag en natuurlijk op zaterdagavond, want dan schudden we onze helm af, schoppen de motorlaarzen in een hoek en dansen het stof uit de veranda tot in de vroege uurtje!

Het weekend is van vrijdag tot zondag en de kosten zijn 125 euro pp op de slaapzaal en 135 euro pp op de kamer.

Als dit je aanspreekt en je bent eigenares van een stoere motor, dan daag ik je uit om met ons een weekend in de ardennen te komen scheuren en mutsen!

Hetty Everaarts email voor informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elk jaar in het laatste weekend van oktober organiseren we een slotfeest om het seizoen af te sluiten op een feestelijke manier.