21 rue de la Grotte 6690 Vielsalm België +3280398401 info@benhet.be

In dit weekend organiseren we een heerlijk zomers blues weekend.

We hebben voor dit weekend heerlijk weer besteld, zijn druk bezig met blues muzikanten, zodat we lekker buiten kunnen genieten van de Blues muziek.

Zaterdags heb ik voor jullie een route klaarliggen door de mooie Luxemburgs en Belgische Ardennen, zowel op papier als op de GPS.

Natuurlijk verzorgen we hierbij een heerlijke zomers driegangen menu op vrijdagsavond en uitgebreide "erroir" barbecue op zaterdagavond.

Schrijf je in voor dit weekend en laat je onderdompelen in de muziek, de geschiedenis en het typische eten uit het diepe zuiden van Amerika.

Als je meer info hier over wilt, mail dan even met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk zien we jullie dan,
Bendert en Hetty

 

 

 

 

Programma
Vrijdagavond 

TMT Garage Boogie is het beste in live muziek, de drie leden van Boogie brengen hulde aan de pioniers van de oude zuidelijke muziek.

Sinds hun eerste concert geïmproviseerde tot de erkenning, de weg is lang.
Op de gammele planken begonnen, later in grote cafes, festivals en concertzalen.
TMT speelde in de eerste plaats voor de lol en vooral voor jou ...

De invloeden variëren van Dr. FEELGOOD, GEEF STEVIE RAY VAUGHAN buzz tot RORY GALLAGHER Gwin en Ashton.

TMT musik

 

Zaterdagavond

The S.C.A.S. is ontstaan door 4 muzikanten uit 4 verschillende invloeden bij elkaar te brengen, ze spelen een mengeling van Rock 'n roll, Garage rock en Surf rock

De invloed die ze spelen zijn The Cramps, Johnny kidd and the pirates , Link wray , Vince Taylor, The Readymen , Eddy Cochran , The Them, The chantays , Kingsmen , The Monkees , Dick Dale , ...

The S.C.A.S.