21 rue de la Grotte 6690 Vielsalm België +3280398401 info@benhet.be

In onze herberg vindt je als motorrijder alles wat je nodig hebt voor een lekkere paar dagen uit! de herberg is de hele week open van 1 april tot eind oktober.

MotorMiddelpunt in de Ardennen?
Zeker, Baton Rouge ligt vlak bij het drielandenpunt, Luxemburg, België, Duitsland en 10 km van het circuit Spa Francorchamps.
Je hebt dus een grote keuze waar je wilt rijden en de routes vind je op onze site of ik zet ze er hier voor je op de GSM!

Een gezellige en complete herberg?
Ben je op doorreis of wil je er gewoon even een paar dagen uit?
Baton Rouge is al bijna 15 jaar een begrip in de motorwereld en we doen het werk met veel plezier, dus of je nu met een groepje of alleen reist, de deur staat altijd voor je open en aan de bar met een lekker biertje is er altijd wel een leuk gesprek te vinden.

Ligging van de herberg in Vielsalm?

We zijn aan de rand van het dorp Vielsalm gelegen, zodat je ook makkelijk even het centrum van Vielsalm in kan lopen waar in de zomer bijna elk weekend wel wat te doen is.

Eens wat anders rijden?
Bij ons kan je electrische Brammo's huren voor een bijzondere ervaring in de omgeving van Vielsalm. Ze staan op allroad banden, dus een keer van de weg raken is geen moeite voor deze stoere motors! 

Waar staan de motors?
Aan de voorkant hebben we een goed bereikbare garage, waar de motors brand(veilig) staan, de garage heeft een doorgang naar de herberg.