21 rue de la Grotte 6690 Vielsalm België +3280398401 info@benhet.be

De Blonde Val-Dieu

Dit is een fris en licht bier, matig alcohol met een zeer vriendelijke karakter. Het wordt gedronken als aperitief en als digestief. Het kan ook begeleiden de maaltijd. Het is niet de mond droog en ontwikkelt een aangenaam en bittere karakter conclusie. Een beginnend versheid maken het leuker. Het zal een lichte witte jas in de hele proeverij houden.

De Val-Dieu Brune

Het is kleurrijk. Het aroma is ernstiger met een cafe naast / mokka. Mocha proeven verdwijnen om plaats te maken voor een gebrande mout smaak noch te neutraal of te diep. Het heeft een licht kruidige taal, waarschuwen dat het een proeverij bier eerste. Chambered of getemperd, het combineert een omstandigheid van het bier.

Triple Val-Dieu

Het is het resultaat van een lange fermentatie nauwgezet gevolgd door brewmaster. Zijn diepe en zachte bitterheid om de smaakpapillen zullen de ontdekking van de componenten niet wijzigen. zal er worden herkend een natuurlijk gearomatiseerde hop en een achterste alcoholische smaak. In combinatie met voldoende voedsel, dat behoort tot de fantastische bieren van de meest exclusieve tafels.