De avonturen van Hetty

Hetty's Blog

Hetty Veranda Baton Rouge

Geslaagd weekend!

Soms zit ik wat te lezen op het internet en dan kom ik zo'n blog tegen, dat heeft mij altijd al geïnteresseerd, gewoon even je gedachten op schrijven van het moment.
toen wij deze nieuwe site aan het bouwen waren, was dan ook mijn eerste gedachte, een blog!

Nou die is er dus en nu denk ik wat moet ik nu toch schrijven! Ik zit hier heerlijk op de veranda, na een druk maar erg gezellig weekend, veel vaste gasten en ook weer wat nieuwe. Het leuke vind ik altijd, dat iedereen met elkaar op kan schieten en aan het begin van het weekend zie je dat er verschillende groepjes zijn, maar vanmorgen met het ontbijt zit iedereen door elkaar en praat gezellig met elkaar.

Dat is voor mij altijd het gevoel van een geslaagd weekend, heerlijk hier in het zonnetje op de veranda.

25-06-2017

Laatste Blog Artikelen

Bâton Rouge

Bendert van Reek & Hetty Everaarts

 • ONS ADRES

  21, Rue de la Grotte, 6690 Vielsalm, België
 • EMAIL

  batonrouge@benhet.be
 • TELEFOON NUMMERS

  Tel. +32 80 398 401,
  Mob. +32 470 72 63 15

© 2018 Motorherberg Bâton Rouge / Ben & Het Sprl. All Rights Reserved. 
Design & Development By:  SasWorx - Grafisch + Webdesign