• RESERVEER VIA WHATSAPP: +32 470 72 63 15

Wat is er te doen dit seizoen

Bâton Rouge DO's

18 tot 21 mei 2018
Italiaans Pinksteren, Laverda treffen LCN

LCN logo smallHet aankomende Pinksterweekend stellen we onze herberg helemaal beschikbaar voor een Pinkstertreffen van Italiaanse motoren, de Laverda Club Nederland en hun berijders. 

Het weekend loopt van vrijdagmiddag/avond tot maandag na het ontbijt, dus lekker 3 dagen motorrijden.We hebben voor dit weekend een extra gelegenheid erbij gehuurd, waar ook de mogelijkheid is om te kamperen.

De verzorging is natuurlijk helemaal in onze handen, met heerlijk Italiaans eten, huisgemaakte limoncello, mooie routes, lekker weer en een super leuke band op de zondagavond!

Image

Tarieven

Prijzen per persoon per dag (tenzij anders vermeld)

Reserveren

Motor met tent
Camper inclusief 1 persoon
Extra persoon
Kamer logeerhuis 2 personen
Bed logeerhuis
Ontbijt p.p.
Kamer Bâton Rouge 2 personen incl. beddengoed
Zaal Bâton Rouge incl. beddengoed p.p
Maaltijd vrijdag & zaterdag p.p
BBQ zondagavond p.p

Laat je lekker verwennen in de Ardennen
en boek vandaag nog!

Reservering alleen mogelijk via batonrouge@benhet.be

Ben en Hetty

Image

3 tot 5 augustus 2018
Muziekweekend

Tijdens het weekend van 3 tot 5 augustus organiseren we een zomers muziekweekend. We hebben voor dit weekend heerlijk weer besteld, en hopelijk komt het  dit jaar wel aan, want afgelopen jaar was het er helaas niet.

Muziekquiz

Samen met Marc Stakenburg van Musicktrails.nl hebben we het idee op gepakt om op de vrijdagavond een muziekquiz te houden.

Natuurlijk wordt dat een pittig stukje luister en denkwerk, gelukkig hebben jullie nog alle tijd om je muziekkennis te trainen voor de zomer!

Meer info: www.musicTrails.nl

Motorrit met swingende bochten

Voor zaterdag overdag heb ik voor jullie een route klaarliggen met swingende bochten door het mooie Luxemburg en rockende wegen in de Belgische Ardennen.

Live Muziek - The Bayou Mosquitos

Zaterdagavond verzorgen The Bayou Mosquitos fantastische live muziek. The Bayou Mosquitos uit Amsterdam spelen muziek uit Louisiana en Texas waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor het lyrische geluid van de accordeon. 

In hun repertoir staan Doug Sahm, Allen Toussaint, Ry Cooder, Flaco Jimenez en The Band centraal. Met bijzondere verhalen en mooie beelden worden ze in de spotlight gezet. De vier 'compadres' zoeken met veel plezier naar de juiste toon voor elke song en spelen ook eigen liedjes.

The Bayou Mosquitos bestaan 25 jaar en hebben in 2015 een vinyl EP met vier nieuwe liedjes uitgebracht, waarop gastrollen voor Beatrice van der Poel en Ramón Balderas Sánchez.

Abel de Lange: zang, gitaar, dobro, lapsteel, bajo sexto
Marius Bos: accordeon, piano, zang
Louis Ter Burg: mandoline, banjo, percussie
Ad van Beusekom: staande bas, zang

Meer info: www.bayomosquitos.com

Image
Image

Grub / Maaltijden

Tijdens dit muzikale weekend serveren we op de vrijdagavond een heerlijk Jazzy driegangen menu en op de zaterdagavond een uitgebreide Southern BBQ.

Kosten

Het muziekweekend is van vrijdag tot zondag en de kosten bedragen:
€ 152,- p.p voor een bed op de slaapzaal en
€ 162,- p.p voor een kamer, excl. toeristenbelasting.
Zaterdag alleen de BBQ & live Muziek, dan bedragen de kosten € 45,-.
Alleen genieten van de muziek, dan bedraagt de 'entree': € 15,-
Aanvang: BBQ - 19:00 uur / Live Muziek - 20:30 uur

Aanmelden

Schrijf je in voor dit weekend en laat je onderdompelen in de muziek, de quiz en het typische eten uit het diepe zuiden van Amerika.

Stuur dan een mail naar: batonrouge@benhet.be

Hopelijk zien we jullie dan!

Marc, Bendert en Hetty

7 tot 9 september 2018
Meidenweekend

Al voor de 15e keer organiseer ik een weekend voor meiden, die weten wat rijden is, weten wat voor motor we willen en wat die motor kan en zou moeten kunnen.

Aan de bar wordt dus ook voornamelijk over motoren gepraat en andere aanverwante zaken, zoals vakanties, werk, liefde en kleding.

In de volksmond worden we ook wel scheurmutsen genoemd, maar dat is omdat we ons ook graag als mutsen mogen gedragen en verschrikkelijk veel lol kunnen maken met z'n allen, tijdens de rit op zaterdag, bij aankomst op vrijdag en natuurlijk op zaterdagavond, want dan schudden we onze helm af, schoppen de motorlaarzen in een hoek en dansen het stof uit de veranda tot in de vroege uurtje!

Image

MotoMe Victory Octane test tijdens Meidenweekend

Kosten

Het weekend is van vrijdag tot zondag en de kosten bedragen: € 127,- p.p voor een bed op de slaapzaal en € 137,- p.p voor een kamer.

Als dit je aanspreekt en je hebt een stoere motor tot je beschikking,  dan daag ik je uit om met ons een weekend in de Ardennen te komen scheuren én mutsen!

Meer informatie is beschikbaar via Hetty door een bericht  te sturen naar: batonrouge@benhet.be

Image

26 tot 28 oktober 2018
Bâton Rouge Slotfeest

Elk jaar tijdens het laatste weekend van oktober organiseren we een slotfeest om op een feestelijke manier ons seizoen af te sluiten. Dat betekent dat we onze voorraad aan eten en drank voor het grootste deel moeten opmaken.

Zoals elk jaar is het altijd een zeer gezellig samenkomen met mooie motorverhalen uit dat seizoen en gezamenlijk wat lekkere gerechten bereiden onder het genot van zo'n heerlijk Belgisch biertje.

Misschien dat zelfs het stalen ros nog van stal gehaald kan worden, want er zijn jaren geweest dat het weer meer dan uitstekend was voor een heerlijke herfst-rit.

De Winter van 2018

Na zo'n druk seizoen hebben wij persoonlijk ook altijd weer heel veel zin in de winter, we kunnen dan een beetje bijkomen van alle drukte en we weer wat extra tijd hebben voor andere projecten en klusjes in en om de Herberg.

Meestal gaan we dan op vakantie, maar deze winter gaan we, als het allemaal loopt zoals we denken, open in ons nieuwe pand.

Het wordt dit jaar dus een extra feestelijk weekend!

Meer info volgt later dit seizoen, dus hou de website en onze Facebook-pagina goed in de gaten!

Image

Bâton Rouge

Bendert van Reek & Hetty Everaarts

 • ONS ADRES

  21, Rue de la Grotte, 6690 Vielsalm, België
 • EMAIL

  batonrouge@benhet.be
 • TELEFOON NUMMERS

  Tel. +32 80 398 401,
  Mob. +32 470 72 63 15

© 2018 Motorherberg Bâton Rouge / Ben & Het Sprl. All Rights Reserved. 
Design & Development By:  SasWorx - Grafisch + Webdesign